Welkom bij Cebecom

De start

Na afronding van de studiefase, heb ik eerst ruim 10 jaar ervaring opgedaan in 'engineering to order' bedrijven. In deze periode ben ik mij steeds meer gaan interesseren en specialiseren in automatiseringstaken binnen engineerings omgevingen (CAD en EDM). Daarna heb ik mijn horizon verder verbreed naar bedrijfsbrede automatisering (ERP en PDM). Tijdens de afstudeerfase aan de Universiteit Twente volgde ik reeds vakken over software ontwikkeling, een interesse die zich door de jaren heen steeds meer en meer heeft ontwikkeld en waar ik mee verder wilde.

Verder als ondernemer

Dit heeft ertoe geleid dat ik in 2002, na zeven jaar dienstverband als IT-manager, gekozen heb voor het zelfstandig ondernemerschap en de oprichting van de eenmanszaak Cebecom. De kerncompetentie van Cebecom is software ontwikkeling. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de Microsoft suite aan ontwikkeltools zoals Visual Studio, Sql server en MS Office applicaties. Om professioneel gebruik te kunnen maken van deze producten beschik ik over alle hiertoe benodigde Microsoft ontwikkel licenties.

Plezier in het werk houden

Als zelfstandig software ontwikkelaar heb ik eigenlijk altijd plezier in mijn werk. Dit komt enerzijds voort uit de inhoudelijke interesse voor het vak èn de drive om hierin 'bij te blijven', anderzijds uit het veelzijdige contact met verschillende organisaties en branches. Ik houd van (technische) uitdagingen èn de technologie om deze uitdagingen om te zetten in oplossingen. Mijn opdrachten zijn vaak langlopend (> 1 jr), en komen voort uit zeer uiteenlopende branches: industrie (machinebouw / engineering), gezondheidszorg, onderwijs, media, mode/fashion, overheid en de olie/gas distribuerende industrie.