Voorbeelden

Een indruk van enkele maatwerk-applicaties

VB6 WinForms applicatie

CGM / Labelsoft een Windows Forms huisartsen applicatie in VB6, waarin alle huisarts gerelateerde afspraken en taken kunnen worden vastgelegd en gepland.

Multi threading Windows Forms application

Dit betreft een multi-threading .NET applicatie ten behoeve van planning en workflow beheersing (24/7). De applicatie zorgt ervoor dat andere taken/applicaties, verspreid over verschillende werkplekken, worden opgestart, en de voortgang hiervan wordt bewaakt.

Web downloader application

Voor Barts een b2b web applicatie ontwikkeld, waarmee klanten (geautoriseerd) images kunnen downloaden om op te nemen in diverse media (catalogi, webshops etc). De backend bestaat uit een Windows service welke continu het filesysteem afzoekt naar images aan te bieden via de downloader application. Images kunnen verzameld worden in een zip file, en via divese instellingen is het download verkeer te regelen. Klikken op een image icon in het grid toont het volledige plaatje in groter formaat. Via de backend wordt een uitgebreide logging van download activiteiten bijgehouden.

Onderhoud en vernieuwing aan een druk bezochte bekende vacaturejob site.

Meegewerkt aan de ontwikkeling en het onderhoud van deze Webforms site.

Webapplicatie voor registratie van RMA-goederen

Webapplicatie om klanten de mogelijkheid te bieden om retour goederen aan te melden. Doorsturen van gegevenens en het informeren van het backoffice gebeurd via het mailsysteem.

CollectionManager: desktop applicatie in WPF

Dit betreft een WPF applicatie in C# bedoeld voor het kunnen onderhouden van mode-collecties. Mode artikelen kennen veel variabelen/velden op het gebied van kleur, maten, leveranciers, samenstelling etc. Met de CollectionManager kunnen al deze gegevens worden bijgehouden. Tevens ingebouwd een synchronisatie module met het ERP systeem tbv stamdata, en een rapportage module.

Inkoop applicatie in WinForms

Een maatwerk applicatie, waarmee op eenvoudige en snelle manier van grote hoeveelheden artikelen inkoopaantallen kunnen worden bepaald. Hierbij worden via een interface met het ERP systeem diverse verkoop en voorraad gerelateerde gegevens opgehaald om verantwoord nieuwe inkooporders te kunnen plannen. Na bepaling van de inkoopaantallen worden de (advies) inkooporders vervolgens weer aan het ERP systeem aangeboden ter verdere verwerking.

Excel VBA: offerte begrotings applicatie

FrontOffice maatwerk applicatie in Excel-VBA met een koppeling naar MS Access en het ERP systeem BaaN IV. Met de applicatie kan eenvoudig een verkoopbegroting worden opgesteld, obv zowel standaard als klantspecifieke artikelen. Ook is het mogelijk om per artikelregel aanvullende vrije teksten in te voeren.