Welkom bij Cebecom

Mijn naam is Coen Busker, en ik ben sinds 2002 zelfstandig .NET software ontwikkelaar. Mijn werkzaamheden voer ik uit onder de bedrijfsnaam Cebecom. Voor de uitvoering van mijn werkzaamheden maak ik gebruik van de Microsoft ontwikkeltools zoals Visual Studio.

Soft skills: ik ben een enthousiaste, analytisch aangelegde ontwikkelaar met veel passie voor techniek, en de gedrevenheid om bij te blijven op het altijd interessante en uitdagende vlak van software development. Ik houd van aanpakken en technische uitdagingen, ben daarbij leergierig, doortastend en communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk), en kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.

Door mijn resultaatgerichtheid weet ik de juiste balans te vinden in mijn streven naar perfectionisme èn daarbij oog te houden voor de tijdige oplevering van resultaat. Het geeft veel voldoening wanneer ik mooie, goed functionerende oplossingen kan ontwikkelen, die echt in een klantbehoefte voorzien. Soms zijn dit kleine, handige tools in bijvoorbeeld Excel (VBA), of complete .NET applicaties met complexe database structuren.

Heb je een vraag, of wil je overleggen, via de contactpagina kun je mij bereiken.

Coen Busker
Cebecom